Login

Samarbeidspartnere

Partnere for suksess

CDK Global er glad for å ha følgende teknologipartnerskaper:

Cisco logoCDK Global-tjenester bekrefter igjen Cisco-partnerskap
Etter å ha fått prisen som Cisco SMB Select Partner of the Year, er CDK Globals tjenester nok en gang blitt anerkjent av Cisco som servicepartner. Dette bekrefter at CDK Global er en av Ciscos topp 8-partnere. CDK Globals fortsatte investering i mennesker og teknologi og vår tette tilknytning til Cisco gjør det mulig for CDK Global å tilby kundene et høyt ekspertisenivå i forbindelse med utforming, implementering og brukerstøtte av nettverks- og telefoniløsninger.


Citrix logoLevering av Citrix-programmer til CDK Global-kunder
CDK Global er anerkjent som en Citrix-partner. Citrix leverer programmer og skrivebordsløsninger til enhver bruker, når som helst og hvor som helst, og er en meget viktig komponent i strategier for fjernarbeid.


CDK Global inngår partnerskap med Dell  Dell logo
CDK Global har en unik direkte relasjon til Dell, noe som gir kundene avansert teknologi og produkter fra et ledende merke. Denne globale avtalen gir nå CDK Global muligheten til å tilby meget konkurransedyktige priser på Dell Optiplex™- og Latitude™-produkter. I tillegg til å levere Dell-produkter kan CDK Global tilby en vedlikeholdstjeneste med "utbedring neste arbeidsdag" for alt Dell-utstyr. Dette garanterer at problemet blir reparert eller at utstyret blir skiftet ut når teknikeren kommer til stedet. Hvis det er mulig, gjenopprettes enhetene til den opprinnelige programvarekonfigurasjonen.


CDK Global får godkjenning fra Nortel  Nortel logo
CDK Global er godkjent som SMB-partner til data, sikker mobilitet og konvergerte stemmeløsninger. Som Nortel SMB-partner og en del av Accelerate Partner Programme er CDK Global blitt godkjent for sin ekspertise og dyktighet innenfor telefoniområdet og for konvergens. CDK Global har tilgang til et komplett utvalg av stemme- og mobilitetsløsninger fra Nortel. Den Nortel-produktporteføljen som brukes av CDK Global, er utformet til mindre, selvstendige forhandlersteder med mer enn 300 brukere.


CDK Global-tjenester er nå Red Hat "Runtime Partner"Redhat logo
Red Hat er en av verdens ledende leverandører av Linux og "open source"-teknologi (dvs. tilgjengelig for alle brukere). CDK Global har en rekke teknikere med de relevante Red Hat-sertifiseringene, og firmaet har nå oppfylt kriteriene for å bli en del av Red Hat Runtime Partner-programmet. Programmet gir CDK Global ytterligere førsalgs- og utviklingsressurser til støtte for våre produkter, og det vil bidra til å fremme ytterligere salgs- og markedsføringsmuligheter for firmaet.


Microsoft fornyer CDK Globals Gold Partner-status  Microsoft logo
Microsoft har fornyet CDK Globals status som Gold Certified Partner. Dette er en anerkjennelse av CDK Globals Microsoft-erfaring og -ferdigheter, som dekker infrastruktur-, programvare- og maskinvareløsninger.


CDK Global inngår partnerskap med Lexmark Lexmark logo
CDK Global har en unik direkte relasjon til Lexmark, som sikrer tilgang til den beste maskinvaren med betydelige rabatter. CDK Global er glad for å kunne meddele at de har forhandlet frem en ny avtale med Lexmark for forsyninger til og brukerstøtte av deres produktportefølje til utskrift, kopiering og skanning.

CDK Global har hatt en langvarig tilknytning til Lexmark, og den nye avtalen gjør det mulig å tilby kundene skrivere til betydelig nedsatte priser. Denne avtalen omfatter også forsyningen av blekkpatroner og vedlikeholdsutstyr til svært konkurransedyktige priser. CDK Global er glad for å kunne tilby fordelaktige priser på et utvalg av skrivere og forbruksartikler fra Lexmark.