Login

Om CDK Global

CDK Global revolusjonerer markedsføring, salg og service av biler, lastebiler og alle typer kjøretøyer over hele verden.

Historien vår begynner i 1972, da ADP Dealer Services begynte å tilby bilforhandlere konto- og lagerløsninger. Grunnleggerne av ADP hadde en visjon om å bli først med å tilby løsninger som kunne:

 • hjelpe forhandlere med å selge kjøretøyer, deler og service med mer fortjeneste
 • levere effektive og brukervennlige løsninger
 • skape langvarige kundeforhold mellom forhandlere og kundene deres

 • Den visjonen ble til virkelighet. I løpet av de neste 40 årene blomstret ADP Dealer Services. Først var det hundrevis, og så tusenvis av forhandlere som oppdaget nytten i dataløsninger for blant annet administrasjon og kundeservice. Med denne suksessen kunne ADP Dealer Services kjøpe opp flere lignende selskaper og dermed dekke forhandlernes behov enda bedre. Innen 2014 hadde selskapet vårt vokst seg stort nok til å bli utskilt som et eget merke: CDK Global.

  Vår kontinuerlige misjon er å gi våre kunder, forhandlere og produsenter, innsikten og løsningene de trenger for å utvikle bedriftene sine. Kundene våre har nylig gitt uttrykk for at de ønsker mer sømløse løsninger fra oss og at vi skal fortsette å hjelpe de å bryte ned deres interne arbeidsgrupper. Navnet CDK Global er et uttrykk for visjonen om å gjøre nettopp dette.

  I dag blir tjenestene til CDK Global benyttet av 26 000 forhandlere, importører og fabrikker av biler, lastebiler, motorsykler, båter og anleggsmaskiner i over 100 land på seks kontinenter. (Vi har ikke utvidet til Antarktis ennå, men kanskje om noen år.) Du kan stole på at vi leverer teknologien og tjenestene som hjelper deg med å utvikle bedriften din i riktig retning.

  Livet og forretningsvirksomhet er en reise. CDK Global er din teknologipartner for fremtiden.


  CDK Global (Norge) AS
  Reg No: 930 216 402
  Sinsenveien 53B, 0585 Oslo, Norway