Login

MPLS-nettverk

MPLS er en nettverksforbindelse som gjør det mulig å overføre store mengder informasjon på en sikker, rask og effektiv måte, både mellom avdelinger og til eksterne partnere. Når du kjøper MPLS fra CDK Global, er forbindelsen til CDK Global dessuten en integrert del av avtalen.

Du får altså ikke bare alltid effektiv levering av CDK Global-tjenester, men sparer også de vanlige utgiftene til en CDK Global-forbindelse.

Hvis du ønsker en effektiv levering av CDK Global-tjenester via en fleksibel og driftssikker forbindelse, og du ønsker en forbindelse av høy kvalitet mellom avdelingene, er MPLS løsningen for deg.

Den fremtidssikrede MPLS-fiberforbindelsen gjør det enkelt å implementere endringer i oppkoblingen – både i forhold til hastighet og tjenestenivå – og store mengder data kan problemfritt overføres i høyeste kvalitet.
Du kan arbeide med data og tale på én og samme linje, og med Quality of Service kan du prioritere datatrafikken.

I motsetning til en VPN-forbindelse over Internett, der rutingen av trafikken er lagt i hendene på Internett, er MPLS-forbindelsen en direkte, fast forbindelse mellom dine avdelinger og CDK Global, der du alltid er sikret den raskeste veien på nettet til stedene du er i forbindelse med.

Samtidig tilbyr CDK Global en One Stop Shopping som sikrer deg mot å falle mellom to leverandører hvis det mot formodning skulle oppstå problemer med oppkoblingen.

Kontakt

Online demo bestilling

bestill produktinformasjon