Login

Jobbe hjemmefra

Både medarbeidere og arbeidsgivere vil bli glad for muligheten for en hjemmekontor. Det betyr fleksibilitet begge veier.

Å kunne jobbe hjemmefra gir en rekke fordeler for både medarbeiderne og virksomhetene som tilbyr denne muligheten. Arbeidstiden blir betydelig mer fleksibel, og medarbeiderne kan utføre jobben sin selv om de er forhindret fra å møte opp på arbeidsplassen.

Det blir samtidig lettere å yte en ekstra innsats når arbeidet kan tilpasses familien og utføres på tidspunktet som passer best. Dette gir økt motivasjon og større arbeidsglede.

CDK Global kan tilby forhandlerne og deres medarbeidere oppkoblinger slik at de får mulighet til å jobbe hjemmefra. Dette foregår via Internett med en kryptert VPN-forbindelse (Virtual Private Network).

Fornøyde medarbeidere og økt fleksibilitet

Løsningen leveres med en SecureID Token som gir økt sikkerhet mot misbruk av brukerens passord, slik at kommunikasjonen blir sikret mot ubudne gjester.

Sikkerheten er på topp, det er svært enkelt å bruke og medarbeiderne blir mer fornøyd med jobben fordi den plutselig er mer fleksibel.

Hjemmekontor kan tilbys både kunder med egen server og de som bruker ASP.

Kontakt

Online demo bestilling

bestill produktinformasjon