Login

Antivirus

Bekjemp virus – effektivt

Hos de fleste bedrifter spiller IT-systemene i dag en svært sentral rolle i hverdagen, og en oppdatert antivirusløsning er derfor alfa og omega når det dreier som tilgjengelighet til de daglige verktøyene.

Antivirus kan være vanskelig å begripe. Ring vår salgsavdeling for nærmere opplysninger om hvilke muligheter vi tilbyr. Du kan kontakte oss på telefon 22 79 77 80.

CDK Global kan med CDK Global Managed Anti-Virus tilby en sentralt styrt antivirusløsning som overvåkes av CDK Globals datasenter. Dermed får du ikke bare frigjort ressurser til andre oppgaver, du sikrer samtidig at oppdateringene som beskytter mot de siste virusene, blir installert med det samme de er kommet.

Du trenger derfor ikke å ha en ansatt med store IT-kunnskaper og konstant fokus på trusler fra virus osv. Det håndterer CDK Global for deg.

Oppdatering med nyeste signaturfiler osv. skjer automatisk via CDK Global og Internett, og statistikker og advarsler (delt inn i fem ulike prioritetsnivåer) sendes automatisk til den sentrale serveren hos CDK Global, der våre konsulenter går gjennom dem. Hvis det er nødvendig, kan CDK Global starte en fullstendig skanning av den enkelte PC-en. I tillegg vil det ved manglende oppdatering bli sendt en melding til kunden om problemet.

CDK Global Managed Anti-Virus er basert på antivirusprodukter fra F-Secure, som leverer noen av markedets hyppigst oppdaterte antivirusprodukter med hensyn til nye signaturfiler. Produktene benytter dessuten, i motsetning til de fleste konkurrerende produkter, hele tre ulike skannemotorer, noe som gir svært høy sikkerhet for å oppdage eventuelle virusangrep.

Programmet finnes i to versjoner:
CDK Global Managed Anti-Virus – Client Security til klienter/PC-er og CDK Global Managed Anti-Virus for Servers til filservere, DRACAR+ og andre typer servere (for eksempel EPC/TIS, Laser o.l.).

CDK Global Managed Anti-Virus – Client Security skanner etter virus i filer, e-poster og Internet-trafikk (http), beskytter datamaskinen mot spyware/adware, inneholder styring av programmers tilgang til Internett, og har dessuten en brannmur som sikrer mot hacker-angrep.
Kontakt

Online demo bestilling

bestill produktinformasjon