Login

Konsulenttjenester

Våre medarbeidere er dedikert til å hjelpe deg

CDK Globals konsulentavdeling består av konsulenter som alle har stor erfaring innenfor sine respektive forretningsområder. De har spesialisert seg innenfor blant annet varelager og bokføring, og kan dermed forstå arbeidsgangen i bedriften, som de får forklart av dine egne medarbeidere.

CDK Global leverer konsulenttjenester og produktutvikling av høy kvalitet. Vi tar det fulle ansvar for prosjektet fra start til slutt – fra den enkle installasjonen av ny maskinvare og helt frem til den komplekse utrullingen av IT-infrastruktur og programvareløsninger for flere firmaenheter og partnere på tvers av mange geografiske plasseringer.

Massevis av erfaring er nøkkelen til suksess

Erfaring er alfa og omega i en bransje som vår. Derfor søker vi å ha de beste medarbeiderne, og å beholde dem i mange år fremover. Dette sikrer at kundene våre blir møtt av kvalifiserte konsulenter som raskt og effektivt kan implementere det bestilte systemet, og som samtidig kan lære opp medarbeiderne dine i bruken av det.

Få hjelp til enkeltstående oppgaver i bedriften på daglig basis

I tillegg til konsulenttjenestene som inngår som en del av et kjøp, kan man også velge å kjøpe våre konsulenttjenester som et isolert oppdrag. Oppdraget avregnes etter tilbud / på timebasis.

Hvis du har behov for en enkeltstående implementering eller noe annet, kan du kontakte vår konsulentavdeling for en prat om omfanget og deriblant også prisen.